Διάλεξη με θέμα “Πανελλαδικές εξετάσεις – Κλειδιά επιτυχίας για μαθητές Α’, Β’, Γ’ Λυκείου – Επισημάνσεις – Λάθη”

Διάλεξη με θέμα “Πανελλαδικές εξετάσεις – Κλειδιά επιτυχίας για μαθητές Α’, Β’, Γ’ Λυκείου – Επισημάνσεις – Λάθη” θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16/03/2018, ώρα 18:30 μ.μ. με την φιλόλογο Ελπίδα Τσιάμη. Η διάλεξη απευθύνεται σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς με προεγγραφή στη Βιβλιοθήκη Κάτω Τούμπας, Πυλαίας 59, τηλ. 2310 919.039                                               

Το κλειδί της επιτυχίας των Πανελλαδικών εξετάσεων γνωρίζουμε ποιο είναι:
Όλοι γνωρίζουμε την σημαντικότητα των Πανελλαδικών εξετάσεων. Πόσο σωστά όμως προετοιμαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε στον στόχο αυτό που δεν είναι άλλος από την επιτυχία. Και τι σημαίνει σωστή προετοιμασία ώστε να μην υπάρξει σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο της αποτυχίας. Γιατί σε μία τέτοια περίπτωση τα αποτελέσματα οδηγούν μαθηματικά σε αλλαγή ποικίλων συναισθημάτων.

Υπάρχει απώλεια χρόνου, οικονομικό κόστος, ψυχολογική πίεση, απόκλιση και ίσως διαφοροποίηση αρχικού στόχου ή και εγκατάλειψη ακόμα και κάποιου άλλου ενδιαφέροντος. «Κι αν των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» τη λύση στο αναφερόμενο αυτό πρόβλημα δίνει η εξαίρετος εκπαιδευτικός κ. Ελπίδα Τσιάμη με διάλεξη που θα καλύψει τις ανάγκες κύρια των μαθητών και των γονιών τους, αλλά βεβαίως και τους εκπαιδευτικούς που μέσα από την ολοκληρωμένη γνώση και συνεργασία που πρέπει να έχουν θα μπορούν να οδηγηθούν ασφαλέστερα και αποτελεσματικά στην επιτυχία.

Και η επιτυχία θα ανήκει σε όλους καθώς ο καθένας από την πλευρά του θα έχει βάλει ένα λιθαράκι άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο.

Και η Ελπίδα Τσιάμη στη προκειμένη περίπτωση είναι κάτι παραπάνω από ελπίδα…

…είναι το κλειδί της επιτυχίας για όσους την παρακολουθήσουν…!