Πωλούνται όργανα γυμναστικής και αξεσουάρ μεταχειρισμένα και καινούργια στην ιδανική τιμή

Πωλούνται όργανα γυμναστικής και αξεσουάρ μεταχειρισμένα και καινούργια στην ιδανική τιμή από τον Κρυωνά Γιώργο…!

Eίσαι επαγγελματίας γυμναστής, εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών, προπονητής αθλημάτων και θέλεις να εξοπλίσεις τον χώρο σου με όργανα γυμναστικής; ή μήπως είσαι απλά ένας από τους χιλιάδες συμπολίτες μας που αρέσκονται να γυμνάζονται μόνοι τους στο σπίτι γιατί δεν έχουν λίγο ελεύθερο χρόνο; Όποιο κι αν είναι το κίνητρό σου και σε όποια κατηγορία κι ανήκεις ένα είναι σίγουρο. Ψάχνεις τα κατάλληλα όργανα στην πιο οικονομική τιμή. Να έχουν λειτουργική αξία και βέβαια να είναι όσο γίνεται να παραγγελθούν στην πλέον οικονομική τιμή…!

Η ιδανική λύση έρχεται από τα Γιαννιτσά (Μαδύτου 4, τηλ. 23820 26.166) και συγκεκριμένα από τον Γιώργο Κρυωνά επαγγελματία αθλητικών ειδών που σας εξοπλίζει και σας εξασφαλίζει Πανελλαδικά. Μεταχειρισμένα όργανα παλιάς και νέας τεχνολογίας σε άριστη κατάσταση και χρηστική αξία και καινούργια μηχανήματα και αξεσουάρ είναι στη διάθεσή σας και φυσικά πωλούνται στην ιδανική τιμή και βρίσκονται στη διάθεσή σας από τον μαίτρ του είδους που σας δίνει και χρήσιμες διατροφικές συμβουλές υγείας και προπόνησης.

Κι όταν αυτές προέρχονται από ένα Παγκόσμιο πρωταθλητή του Kettlebell και καταξιωμένο προπονητή στο άθλημα αυτό, όπως είναι ο Γιώργος Κρυωνάς, που βαδίζει στα χνάρια του δασκάλου του Φιλικίδη Παντελή ( 46 φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής ), η αξία είναι μεγάλη και διαχρονική.

Και για όσους θέλετε να γυμναστείτε μαζί του προσωπικά στο Κettebell και όχι μόνο το krionasfitness.gr (Ελευθερίου Βενιζέλου 86 στον πεζόδρομο στα Γιαννιτσά) μπορεί να γίνει το εφαλτήριο ζωής σας. Τώρα ο Γιώργος Κρυωνάς παρέχει τη δυνατότητα σε όλους του επαγγελματίες προπονητές διαφόρων αθλημάτων και ιδιαίτερα φυσικά και στους εκπαιδευτές πολεμικών τεχνών να αποκτήσουν ιδιαίτερηες γνώσεις σωστής εκγύμνασης για περισσότερα αποτελέσματα για απόκτηση δύναμης, ταχύτητας, αντοχής, ευλυγισίας και όχι μόνο…!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί του (Κιν. 6938 423.583) και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι…!

Όταν γυμνάζεσαι με ένα παγκόσμιο πρωταθλητή όπως είναι ο Γιώργος Κρυωνάς, το βέβαιο είναι ότι το λιγότερο που θα γίνεις είναι πρωταθλητής του εαυτού σου και θα αυξήσεις τις επιδόσεις σου φυσικά και αποτελεσματικά.

Γι΄αυτούς όμως που θα κάνουν πρωταθλητισμό, ο δρόμος είναι ανοιχτός για την ολοκληρωτική επιτυχία!

   VOLTERRA πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας για φθηνότερο ρεύμα. Πληροφορίες 6955 967.310