Τα βραβεία στα κρασιά ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ καλά κρατούν

Τα βραβεία στα κρασιά ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ καλά κρατούν. “Οίνον ευφραίνεται καρδίαν”  έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και τα κρασιά VAENI NAOUSSA επιβεβαιώνουν στο απόλυτο του λόγου το αληθές. Διαχρονική παρουσία με Εξαιρετική ποιότητα, Άριστη γεύση είναι πάντα στις προτιμήσεις των καταναλωτών που απολαμβάνουν στο έπακρο την ποικιλία κρασιών που ο Α.Α.Ο.Σ. ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ μοναδικά προσφέρει. Και η προσφορά αυτή ανταμοίβεται και επισήμως καθώς τα κρασιά ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ έχουν κερδίσει τους γευσιγνώστες διαφορετικών κατηγοριών στο φετινό διεθνή διαγωνισμό…

 

Το απόλυτο « 3 στα 3 » για το ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ

   Ο Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης  είναι ο μοναδικός διεθνής διαγωνισμός που πραγματοποιείται στην Ελλάδα με την αιγίδα και τη συνεργασία όλων των φορέων του χώρου από την Ελλάδα και την εποπτεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Γενικού Χημείου του Κράτους.

   Στο φετινό διαγωνισμό, 25 καταξιωμένοι γευσιγνώστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, Masters of Wine, οινολόγοι, οινοχόοι, δημοσιογράφοι και άλλοι επαγγελματίες οίνου, χωρισμένοι σε 5 επιτροπές, δοκίμασαν 746 διαφορετικά κρασιά από την Ελλάδα και 5 άλλες χώρες.

   Ο Α.Α.Ο.Σ. ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ συμμετείχε με 3 ετικέτες κατορθώνοντας το απόλυτο 3/3 με ένα χρυσό στο Δαμασκηνό 2015, ένα αργυρό στο Grande Reserve 2013 και ένα χάλκινο στο Νάουσα 2016. Ο Δαμασκηνός μάλιστα τιμήθηκε και με ειδική διάκριση καθώς ήταν ο κορυφαίος μονοποικιλιακός ερυθρός οίνος.

Τα κρασιά ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ δικαιολογημένα έχουν κερδίσει την προτίμηση όλων των Ελληνικών αλλά και των ξένων επιχειρήσεων που τα παραγγέλνουν, αναγνωρίζοντας την αξία των εκλεκτών αυτών προϊόντων. Ο Α.Α.Ο.Σ ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ και ο Πρόεδρος κ.Φουντούλης Γιώργος με το αξιόλογο Διοικητικό επιτελείο συνεργατών του και τα άλλα παιδιά και όχι μόνο, πέρα από τις εξαγωγές που κάνουν σε πολλές χώρες του εξωτερικού πολλαπλασιάζοντας το συνάλλαγμα για την χώρα μας,  πρωτοστατούν και σε πολλούς τομείς με δράσεις κοινωνικού Πολιτιστικού και Τουριστικού χαρακτήρα. Σχολεία και διάφοροι φορείς από Ελλάδα και εξωτερικό επισκέπτονται το εργοστάσιο και ξεναγούνται στους χώρους παραγωγής, ενώ παράλληλα γίνονται ξεναγήσεις στα αξιοθέατα και τους αρχαιολογικούς χώρους της γύρω περιοχής. Εύγε στους αναφερομένους για τα επιτεύγματά τους που δεν είναι μόνο αυτά.

Εύγε στον Α.Α.Ο.Σ ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ μια κερδοφόρα επιχείρηση που στηρίζει πολλές οικογένειες και που αν μη τι άλλο χρήζει συμπαράστασης από όλους μας και προπάντων από την πολιτεία, ώστε να συνεχίσει τη δράση της και να έχει κερδοφορία. Και θα είναι κρίμα μια τέτοια επιχείρηση με διεθνή ακτινοβολία και προσφορά να μην έχει την ανάλογη υποστήριξη από το κράτος, ιδιαίτερα τώρα που βρίσκεται στην κορυφή της επιχειρηματικότητας και είναι φάρος συναλλάγματος για την χώρα μας και πρεσβευτής ανάπτυξης του Τουρισμού και του Πολιτισμού μας.